8 ene 2014, 13:20

Измислици 

  Poesía
336 0 1

В В мъглата тъй ми е уютно...
безименна съм, просто дух...

аз тихо бродя, безприютна,
танцувам по паважа глух...
И няма никакви закони,
освен притегляния две -
земята със луна се гони,
душата ми душата ти зове...
Р.Д.

© Румяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??