3 ago 2007, 22:37

Измислих те 

  Poesía
1004 0 9
 

Измислих те,
такъв, какъвто си ми нужен.
По-глупава едва ли някога съм била :)
В поредици от лудост и нелудост
свой собствен брод душата ми избира...

Имислих те,
до болката на бялото във мене.
Нарочно, ей тъй, за да те има!
Дали е плод на женската ми хитрост -
не се гневи
- сърцето ти разбира...

Измислих те,
като внезапно начинание,
като изригване нещо скрито-непонятно.
Измислен си -  не можеш да избираш,
но ако ти стиска - а сега, стигни ме...!

© Мая Златева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??