8 dic 2011, 18:54

Измислила съм... 

  Poesía » De amor
565 0 1

Измислила съм, че си нежен.

Но не беше.

Ти беше невъздържан, див, пиян.

Пиян от първото ни вино.

Ти беше много, много жаден.

Ти беше толкоз див,

че даже се уплаших

и молех те да спреш.

Не е било достатъчно!

Ръцете ти не спряха.

И устните не спряха.

И всичко беше диво.

Ти беше много жаден.

А аз... Аз бях щастлива.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??