8.12.2011 г., 18:54 ч.

Измислила съм... 

  Поезия » Любовна
562 0 1

Измислила съм, че си нежен.

Но не беше.

Ти беше невъздържан, див, пиян.

Пиян от първото ни вино.

Ти беше много, много жаден.

Ти беше толкоз див,

че даже се уплаших

и молех те да спреш.

Не е било достатъчно!

Ръцете ти не спряха.

И устните не спряха.

И всичко беше диво.

Ти беше много жаден.

А аз... Аз бях щастлива.

© Роза Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??