22 mar 2014, 20:47

Измъчен блян 

  Poesía » Otra
447 0 1

Измъчен блян

 

Душата ми, безбрежен свят,

Е пълна като чаша.

Със горест, мъка и печал,

За мене дълго плака.

 

Душата ми измъчен блян,

За радост пак тъгува,

Покрива тя лице със свян,

Че старост го целува.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??