19 oct 2015, 17:59

Изненада 

  Poesía » De amor
475 0 0

ти искаше

да си размениш две думи с мен, а

взе, че спечели сърцето ми.

сега нямаш

и две думи, обаче

имаш сърце.

ти си реши

какво да го правиш, аз ще 

си търся думите.

© Тайна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??