19 окт. 2015 г., 17:59

Изненада 

  Поэзия » Любовная
476 0 0

ти искаше

да си размениш две думи с мен, а

взе, че спечели сърцето ми.

сега нямаш

и две думи, обаче

имаш сърце.

ти си реши

какво да го правиш, аз ще 

си търся думите.

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??