19.10.2015 г., 17:59 ч.

Изненада 

  Поезия » Любовна
468 0 0

ти искаше

да си размениш две думи с мен, а

взе, че спечели сърцето ми.

сега нямаш

и две думи, обаче

имаш сърце.

ти си реши

какво да го правиш, аз ще 

си търся думите.

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??