30 jul 2011, 11:35

Изненада 

  Poesía » Otra
505 0 0

Изненада

 

Реките се изливат бързо, монотонно,

тичаш да се скриеш - ще намериш ли подслон?

Сълзите са така солени,

давиш се в черен небосклон...

 

Бягаш все напред, а назад се връщаш...

Застигат те реките без пощада,

крещиш беззвучно, но няма кой да ти помага...

 

Сам си. Избърши сълзите, усмихни се,

защото в другия живот те чака изненада...

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??