28 ene 2018, 20:48

Износен 

  Poesía » Versos blancos
852 2 0

Чувствам се използван

(износен),

стар чорап с дупка на пръста

(която никой не заши).

Захвърлен не в кофа,

а в заешка дупка

(пълна с червеите на вината).

Самотен...

довчера с другарче (чорапче)

а днес мръсен,

стоящ в тъмнината....

© Todos los derechos reservados

Посветено на една лятна авантюра

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??