28.01.2018 г., 20:48 ч.

Износен 

  Поезия » Бели стихове
831 2 0

Чувствам се използван

(износен),

стар чорап с дупка на пръста

(която никой не заши).

Захвърлен не в кофа,

а в заешка дупка

(пълна с червеите на вината).

Самотен...

довчера с другарче (чорапче)

а днес мръсен,

стоящ в тъмнината....

© Всички права запазени

Посветено на една лятна авантюра

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??