13 feb 2007, 17:00

Изпепелена любов 

  Poesía
943 0 5
Изпепелена любов

Най-сладка в началото,
а тъй горчива в края!
Като червива ябълка,
която ний сме прояли

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??