Feb 13, 2007, 5:00 PM

Изпепелена любов 

  Poetry
877 0 5
Изпепелена любов

Най-сладка в началото,
а тъй горчива в края!
Като червива ябълка,
която ний сме прояли

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??