Сетивата ми горят-
петунии сини
в нощта...
Възпламеняват
постелята
на моята печал...
...И те жадуват!
Огнен рубин
свети
в лавата
на душата ми!
След моя вик-
звънят камбани
на пожар...
Изпепелявам се
от Очакване!!!
© Венеция Маркова Todos los derechos reservados