17.11.2019 г., 8:26 ч.

Изпепеляване 

  Поезия » Свободен стих
383 0 0

Сетивата ми горят-

петунии сини

в нощта...

Възпламеняват

постелята 

на моята печал...

...И те жадуват!

 

Огнен рубин

свети

в лавата

на душата ми!

 

След моя вик-

звънят камбани 

на пожар...

 

Изпепелявам се 

от Очакване!!!

© Венеция Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??