12 jun 2015, 20:51

Изплаши се нали? 

  Poesía » De amor
531 0 2

 

Изплаши се, нали? Не съм жена, а хала.
Гореща съм, нали? Кристално огледало.
Уплаши се ужасно от моята сърдечност,
стъписа се безкрайно, че съм самата вечност.

Не се плаши... стопли ме, със твойта мъжка сила,
не бягай, остани, без тебе съм безкрила,
не искам да си мой, а просто да те имам,
във мислите ми стой, чрез тях ще те закрилям.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Стойне!
  • Чудесна творба си сътворила,Цвети! Кратка, но компенсира със силата и красотата си ! Много ми харесва! Бъди благословена!
Propuestas
: ??:??