4 sept 2009, 12:02

Изплувай отново 

  Poesía » De amor
366 0 0

Ако не можеш да намериш
красотата в другите очи.
Ако убягва добротата,
подарена на другите ръце.
Ако липса боде твоето горещо сърце.
Ако тъгата преследва твоята душа,
не се предавай, намери
извора на мъдростта в планетата на любовта.
Гмурни се смело, ще намериш красив смисъл
за живота, като изплуваш отново,
пречистен и обновен.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??