4.09.2009 г., 12:02 ч.

Изплувай отново 

  Поезия » Любовна
365 0 0

Ако не можеш да намериш
красотата в другите очи.
Ако убягва добротата,
подарена на другите ръце.
Ако липса боде твоето горещо сърце.
Ако тъгата преследва твоята душа,
не се предавай, намери
извора на мъдростта в планетата на любовта.
Гмурни се смело, ще намериш красив смисъл
за живота, като изплуваш отново,
пречистен и обновен.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??