7 jun 2009, 17:59

Изповед 

  Poesía » Otra
432 0 5

    Изповед

 ... която не написах.

 И никому не пожелах

 да доверя.

 Изповед - пред себе си,

 която сам не смея

 да изкажа.

 Мигове,

 които пропилях,

 приятелства -

       изгубени.

И многото си грешки,

многото любови,

       всичките

оставащи копнежи...

Изповед – безкрила,

на моя огън тлеещ.

Думи

към приятели и хора;

към века, света

и вечното съмнение...

Изповед - пред себе си,

товар нелек?!

Елате!...

Сега ще ви се доверя...

        

         05.10.96

© Валери Качов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??