19 jul 2012, 13:18

Изповед 

  Poesía » De amor
512 0 1

                         Изповед

 

Грешка ли бе, че с теб се запознах?

Питам се, но отговор не получавам,

а вместо това - пуста, безмълвна тишина.

Уж от дума на дума станахме с тебе двойка,

разбирам, оказах се поредната бройка.

 

Оттук вече продължавам напред.

Благодаря на всички, благодаря и на теб.

Мерси, мила, за това, че ми показа,

че не винаги се улучва в любовта!

 

Продължавам напред, стига съм се лутал

в таз пуста и безмълвна тишина,

и нека всеки върви бавно и полека,

да върви уверен по своята пътека!

© Никола Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??