Изповед
Грешка ли бе, че с теб се запознах?
Питам се, но отговор не получавам,
а вместо това - пуста, безмълвна тишина.
Уж от дума на дума станахме с тебе двойка,
разбирам, оказах се поредната бройка.
Оттук вече продължавам напред.
Благодаря на всички, благодаря и на теб.
Мерси, мила, за това, че ми показа,
че не винаги се улучва в любовта!
Продължавам напред, стига съм се лутал
в таз пуста и безмълвна тишина,
и нека всеки върви бавно и полека,
да върви уверен по своята пътека!
© Никола Минков Все права защищены