Аз цялата съм в грях,
но как ще кажете:
кога уби, окраде...
Добре:
те 10 са нещата
които Бог ни запрети
и нека самонякой изброя
Кумир ли нямах
та не един,
а колко пъти
съм пожелавала имота
дори живита си била съм
готова да заменя
за нечий друг
и не е нужно дори дословно
в мислите си
съм пожелавала и тях
така съм лъгала дори
и себе си нали
А любовта към близките
колко силна е била
на първо място
поставяла съм мойто аз
и още,още,още.
Сега заставам пред тебе Боже
смирена искам прошка
измий с кръвта си
всичко заличи и
с бели дрехи облечи
прости ми всичко
и в правий път ме Ти води.
© Румяна Щерева Todos los derechos reservados