Apr 5, 2020, 3:07 PM

Изповед 

  Poetry » Authors song
519 0 2

Аз цялата съм в грях,

но как ще кажете:

кога уби, окраде...

Добре:

те 10 са нещата

които Бог ни запрети

и нека самонякой изброя

Кумир ли нямах

та не един,

а колко пъти

съм пожелавала имота

дори живита си била съм 

готова да заменя

за нечий друг

и не е нужно дори дословно

в мислите си 

съм пожелавала и тях

така съм лъгала дори

и себе си нали

А любовта към близките

колко силна е била

на първо място

поставяла съм мойто аз

и още,още,още.

Сега заставам пред тебе Боже

смирена искам прошка

измий с кръвта си

всичко заличи и

с бели дрехи облечи

прости ми всичко

и в правий път ме Ти води.

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За всеки има надежда" стоя до вратата и хлопам и ако ми отвориш ще вляза при теб и ще бъда с теб и ти с мен". А Той ни е простил, понесъл грехът ни на Голгота!
  • колко хора се замислят обаче над това,а още по-малко са тези,които искат опрощение.сигурна съм,че Бог ще ти го даде,защото те обича.
Random works
: ??:??