Не се обаждаш ти нито нощ, нито ден,
не ме търсиш и забрави за мен...
Не ти липсвам аз явно вече,
защото съм от тебе далече...
Седя си в стаята сама,
сълзи роня и стихове редя..
Защо такава е моята съдба,
далеч от тебе аз да съм сега?
Ти за мене може и да забрави
и може и мен да остави...
Може би аз вече ти омръзнах,
откакто не ми пишеш писма,
сърцето ми замръзна...
Дали твоето сърце все още е свободно,
или от друга стрела е уцелено любовно?
Защо моята душа така роптае,
а лицето ми на сълзи то ухае...
Защо ми липсваш ти тъй силно всеки Божи ден,
и сега без теб сякаш вече няма мен?
Не се чувствам цяла без тебе,
липсваш като парченце от мене...
Има много по-красиви жени от мен,
друга може би ще заплени твоето сърце някой ден...
И аз ще остана отново сиротно-самичка,
знам, пак ще роня сълзички...
Кажи ми ти какво да правя и трябва и да те забравя?
Каква магия стори ти с мене?
Хайде развали я, та сърцето ми да спре да стене...
Това писмо от мен за теб сега
е изповедта на моята изстрадала душа...
© Вероника Павлова Todos los derechos reservados