13 ene 2011, 13:38

Изповедта на Кръстника 

  Poesía » De amor
1448 0 1

Писанчице любима,
как хубава си ти.
Във таз студена зима
кат слънце си, капиш!

© Катър Бесен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??