13.01.2011 г., 13:38 ч.

Изповедта на Кръстника 

  Поезия » Любовна
1445 0 1

Писанчице любима,
как хубава си ти.
Във таз студена зима
кат слънце си, капиш!

© Катър Бесен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??