19 abr 2016, 20:38

Изпрати ми писмо в бутилка... 

  Poesía » De amor
481 0 10


Направи нещо щуро за мен, 
изпрати ми писмо във бутилка,
изсвири ме, създай ме в  рефрен,
открадни ме от раз, със засилка.

Отведи ме до светло небе,
изкъпи  ме с роса от тревите,
облечи ме със смях на дете,
и с милувки,  сплети ми косите.

Направи нещо щуро за мен,
подари ми звука на щурците,
с нежността ти, вържи ме във плен,
поръси ме със чар от звездите.

Накичи ми леглото с цветя,
запали ми страстта със целувка,
отведи ме във дивна гора,
под бреза, резервирай нощувка.

Направи нещо щуро за мен,
разкажи на света, че ме има,
разходи ме до рая, за ден,
напиши ме, вгради ме във рима.

направи нещо щуро за мен... открадни ме, създай ме, люби ме...
 


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??