Мое малко невинно момиче,
изпрати ми от юг пролетта!
И на теб, и на теб да прилича,
цъфнал люляк пред мойта врата.
Мое малко игриво момиче,
изпрати ми сега пролетта!
Тя да бъде, да бъде кокиче,
белолико, с нежна душа.
Мое малко красиво момиче,
докосни ме с топла ръка!
Ти си люляк и бяло кокиче,
разцъфтяла напролет мечта!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados