12.03.2021 г., 20:22 ч.  

Изпрати ми пролетта 

  Поезия » Любовна
367 1 6

Мое малко невинно момиче,

изпрати ми от юг пролетта!

И на теб, и на теб да прилича,

цъфнал люляк пред мойта врата.

 

Мое малко игриво момиче,

изпрати ми сега пролетта!

Тя да бъде, да бъде кокиче,

белолико, с нежна душа.

 

Мое малко красиво момиче,

докосни ме с топла ръка!

Ти си люляк и бяло кокиче,

разцъфтяла напролет мечта!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??