Mar 12, 2021, 8:22 PM  

Изпрати ми пролетта 

  Poetry » Love
368 1 6

Мое малко невинно момиче,

изпрати ми от юг пролетта!

И на теб, и на теб да прилича,

цъфнал люляк пред мойта врата.

 

Мое малко игриво момиче,

изпрати ми сега пролетта!

Тя да бъде, да бъде кокиче,

белолико, с нежна душа.

 

Мое малко красиво момиче,

докосни ме с топла ръка!

Ти си люляк и бяло кокиче,

разцъфтяла напролет мечта!

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??