20 ago 2015, 23:33

Изпълнено сърце 

  Poesía » De amor
488 0 2

                                    Изпълнено сърце

 

 

Гледам снимката минута,  две

и погледът от нея ме зове.

От нежност натежали устни

подсказват ласките ти страстни.

 

Не зная как да те нарека.

Душата ми,  забързана като река,

прелива пени се и отминава.

Смълчаност, жажда ме смущава.

 

Истина ли е, което казваш?

Че душата ти е моя разказваш.

От обич сърцето ми тупти,

а твоето къде е, къде си ти?

 

Изпълнено сърцето като пълната луна.

Дух не съм, аз съм простичко жена.

От силна обич в нежността горя.

Вятърът затихва, пред любовта ми спря.

 

В очакване природата притихна.

Животът причудливо се усмихна,

че два живота и две съдби жестоки

самотни ще останат в две посоки.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??