31 ago 2007, 22:47

Изскърца бетонният под 

  Poesía
601 0 5
 

Изскърца бетонният под


Изскърца бетонният под

под твоите ангелски стъпки.

Намери единствена тайният вход,

обши нараненото с кръпки.


Избърса праха от празните вази,

живота им върна с онези цветя,

които от малка в косите си пазиш

за принца, пребродил за тебе света.


Но аз не живея във замък, любима.

Домът ми е малък, живял съм все сам.

За двама ни място достатъчно има,

За нашта любов необятна - не знам.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??