12 sept 2008, 23:56

Изтри ми... пътя 

  Poesía
787 0 8
С гумичка изтри
следата...
не се замисли,
че това е
пътя...
наивно...
начертан
със молив...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??