Sep 12, 2008, 11:56 PM

Изтри ми... пътя 

  Poetry
793 0 8
С гумичка изтри
следата...
не се замисли,
че това е
пътя...
наивно...
начертан
със молив...

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??