31 ene 2024, 9:14

Изтръгни я 

  Poesía » De amor
120 0 0

Изтръгни я тази болка от сърцето!
Искам да почувствам аз любов!
Искъм да видя и аз слънцето..
Защо живота е тъй суров?

 

Изтръгни я тази болка моля,
излекувай и душата..
После виж как аз горя
във тебе гушната!

 

Излекувай ме мене,
а аз ще ти върна двойно!
Ще обичам само тебе!
Обещавам ти, достойно!
 

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??