4 sept 2010, 0:59

Изваяна от музика и страст 

  Poesía » Erótica
1885 0 24

 

Танцуват пръстите ти страстно

по мен, като по пиано,

а музиката им прекрасна

залива със акорди мойто тяло.

 

Ту тихичко, като Шопен,

пролазваш във душата ми,

а после – Моцарт разгневен -

до капчица стопяваш сетивата.

 

Под звуците на Лунната соната,

събличаш тихо всеки свян.

Във дланите ти съм жената,

изваяна от музика и страст.

 

 

Изпотени прозорци>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??