Разбери ме сърце,
аз си тръгвам, защото
не смея
да погледна в очите
на цялата тази любов.
Ти навярно ме съдиш
и навярно си право, но нея
няма как да преглътна.
А няма да бъда готова
да отстъпя и крачка,
ако днес избера да повярвам
Ако днес се изправя
и протегна за поздрав ръка
Но е толкова късно
и толкова трудно
да падна
там в очите, където
безмълвна гори вечността.
© Росица Младенова Todos los derechos reservados
и толкова трудно"
Разбирам я -капризната лирическа
(да носи тежко е, а да го хвърли жалко)
Да бягаш също някакъв е изход,
и загуба по точки никак малка...