27.02.2024 г., 19:20 ч.

Извинение 

  Поезия » Любовна
106 1 1

Разбери ме сърце,
аз си тръгвам, защото
не смея
да погледна в очите
на цялата тази любов.
Ти навярно ме съдиш
и навярно си право, но нея
няма как да преглътна.
А няма да бъда готова
да отстъпя и крачка,
ако днес избера да повярвам
Ако днес се изправя
и протегна за поздрав ръка
Но е толкова късно
и толкова трудно
да падна
там в очите, където
безмълвна гори вечността.

© Росица Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Но е толкова късно
    и толкова трудно"

    Разбирам я -капризната лирическа
    (да носи тежко е, а да го хвърли жалко)
    Да бягаш също някакъв е изход,
    и загуба по точки никак малка...
Предложения
: ??:??