13 nov 2014, 17:53

Извинявай... 

  Poesía » De amor
1029 1 1

Извинявай, че крия от теб моите чувства.

Извинявай, че мисля за теб от няколко месеца.

Извинявай, че така се влюбих може би беше неизбежно.

Извинявай, че сега отново страдам и всичко е толкова сложно.

Извинявай, че те обичам, а ти искаш да бъдеш с друг.

Извинявай, че съм далеч и не можем да се виждаме често.

Извинявай, че мечтая някой ден да разбереш всичко това.

Извинявай, за всяка глупост, за всяка грешка и за всяка сълза...

Извинявай, че страдам всеки път когато ми говориш за него.

Извинявай, че не знаеш, а аз те обичам толкова много...

Извинявай, че винаги съм искрен, а още не съм ти казал.

Извинявай, че имам голямо сърце и ме е страх пак да не го смажат.

Извинявай, че ме е страх от онова "само приятели"

Извинявай, че искам нещо което трудно ще стане.

Извинявай, че не обичам да говоря за любовта, а трябва!

Извинявай, че в момента се чувствам слаб и не мога да си призная...

Извинявай, че цял живот ще те обичам дори да бъдеш за мен "само приятелка"!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Извинявай, че ще направя този коментар Пишеш великолепно за проза и ми хареса много. Ако е поезия ти трябва поетичен ритъм. Но проблема е само в жанра иначе определено имаш талант. Поздравления . Хареса ми
Propuestas
: ??:??