Извинявай, че крия от теб моите чувства.
Извинявай, че мисля за теб от няколко месеца.
Извинявай, че така се влюбих може би беше неизбежно.
Извинявай, че сега отново страдам и всичко е толкова сложно.
Извинявай, че те обичам, а ти искаш да бъдеш с друг.
Извинявай, че съм далеч и не можем да се виждаме често.
Извинявай, че мечтая някой ден да разбереш всичко това.
Извинявай, за всяка глупост, за всяка грешка и за всяка сълза...
Извинявай, че страдам всеки път когато ми говориш за него.
Извинявай, че не знаеш, а аз те обичам толкова много...
Извинявай, че винаги съм искрен, а още не съм ти казал.
Извинявай, че имам голямо сърце и ме е страх пак да не го смажат.
Извинявай, че ме е страх от онова "само приятели"
Извинявай, че искам нещо което трудно ще стане.
Извинявай, че не обичам да говоря за любовта, а трябва!
Извинявай, че в момента се чувствам слаб и не мога да си призная...
Извинявай, че цял живот ще те обичам дори да бъдеш за мен "само приятелка"!
© Калоян Калинов Всички права запазени