27 ago 2006, 10:32

Извинявай,съжалявам... 

  Poesía
3303 0 6

Извинявай, съжалявам...
Това са безсмислени слова.
Извинения неискрени и лицемерни,
понякога искрени, но все така безсмислени
не са ми нужни
и без тях напред ще продължа.


Извинявай, съжалявам...
Това са безсмислени слова.
Станалото - станало:
нека приемем реалността.
Напреде продължавам
и без насила казаното "Съжалявам".

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??