27.08.2006 г., 10:32 ч.

Извинявай,съжалявам... 

  Поезия
3366 0 6

Извинявай, съжалявам...
Това са безсмислени слова.
Извинения неискрени и лицемерни,
понякога искрени, но все така безсмислени
не са ми нужни
и без тях напред ще продължа.


Извинявай, съжалявам...
Това са безсмислени слова.
Станалото - станало:
нека приемем реалността.
Напреде продължавам
и без насила казаното "Съжалявам".

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??