18 feb 2008, 13:58

Извод 

  Poesía » Filosófica
566 0 8

Пътища превръщат се в гънки,
от тях развитие в живота има,
учим се от свои грешки малки -
късни истини, посока обозрима.
Анализите - вътрешен стремеж -
трудни йероглифи за разчитане,
а търсенето е инстинкт, копнеж,
един възможен път за политане...
Всяко утро носи в себе си начало,
намиране на смисъл, прераждане.
А черното... е само фон за бяло,
сън кошмарен преди пробуждане.

(а)

10.03.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??