3 jun 2022, 21:35

Извън гравитация 

  Poesía
136 0 0

Не е мираж!

       Нагдето, както да погледнеме,-

все един и същ пейзаж:

висят ни всичките дела

(не само съдебните), като обесени-

сякаш безтегловни са,

сякаш са от вихър зъл  отнесени.

 

Как другояче? - щом без гравитация

е самата наша Демокрация.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??