Не е мираж!
Нагдето, както да погледнеме,-
все един и същ пейзаж:
висят ни всичките дела
(не само съдебните), като обесени-
сякаш безтегловни са,
сякаш са от вихър зъл отнесени.
Как другояче? - щом без гравитация
е самата наша Демокрация.
© Вълчо Шукерски Все права защищены