26 ago 2005, 16:12

Извърни поглед 

  Poesía
965 0 0
Всеки ден Омраза в живота -
промъква се и похапва от мен.
Не е толкова приятно нали -
страховете ти да те хващат в плен.

Знаеш,различен си в живота,
безуспешно променян от други до теб.
Ти си нормален!Дали?
Изрод съм,но поне не съм от лед.

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??