Ж А Д Е Н Д Ъ Ж Д
____________________________________________
Валеше дъжд. И къщите мълчаха.
Застинали. С разплакани лица.
Валеше дъжд. И капките звъняха.
По улици. Дървета. И сърца.
Валеше дъжд. Жаден Дъжд...
И сякаш Времето бе спряло.
А там някъде...
Някой свиреше на китара.
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ & Д. К.
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados