Жадна съм за обичане -
в мен бушува буря на страстта.
Моята любов не търпи отричане -
тя не живее само през пролетта.
И през горещото лято,
и през топлата есен
тялото ми с любов е залято -
светът за обичане не е лесен!
Душата ми без любов премръзва -
тя ми е нужна за живеене.
Без любов тялото замръзва -
не ще ме спаси някакво си тлеене.
Искам пожари - огън от страст.
Искам вечно в тях да горя.
Нужна ми е тази любовна власт,
за да мога да творя!
Жадна съм за обичане -
в душата ми блика тази сила.
Не искам вашето студено събличане -
обичайте! Любовта не е никак гнила.
© Гергана Todos los derechos reservados