27.10.2017 г., 9:13 ч.

Жадна за обичане 

  Поезия » Любовна
938 1 0

Жадна съм за обичане - 

в мен бушува буря на страстта.

Моята любов не търпи отричане - 

тя не живее само през пролетта.

 

И през горещото лято, 

и през топлата есен

тялото ми с любов е залято - 

светът за обичане не е лесен! 

 

Душата ми без любов премръзва -

тя ми е нужна за живеене.

Без любов тялото замръзва - 

не ще ме спаси някакво си тлеене.

 

Искам пожари - огън от страст. 

Искам вечно в тях да горя. 

Нужна ми е тази любовна власт,

за да мога да творя! 

 

Жадна съм за обичане - 

в душата ми блика тази сила.

Не искам вашето студено събличане -

обичайте! Любовта не е никак гнила. 

 

 

© Гергана Всички права запазени

23 ноември, 2016 година. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??