3 ene 2011, 0:22

Жадни... 

  Poesía
878 0 21

Неочаквана Радост

разплита косите

на недоспала тъга...

 

Вироглави Истини

кюскат лъжите

на моста на съвестта...

 

Любопитни предчувствия

подслушват Съдбата

зад ключалката на съня...

 

Жадни желания

отпиват Свобода

от изворът на мига...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??